Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Зеленський прийняв участь у черговому “Рамштайні”, де розповів…

Президент України Володимир Зеленський прибув до Німеччини для участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України на авіабазі «Рамштайн».

Після цього глава нашої держави планує відвідати Італію.

Як повідомив сам Володимир Зеленський сьогодні, 6 вересня, він:

особисто візьме участь у засіданні в форматі «Рамштайн»;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

зустрінеться з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном та Борисом Пісторіусом;

проведе переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом;

вирушить до Італії, щоб взяти участь у Міжнародному економічному форумі «Амброзетті».

Президент України планує зустрітися з представниками італійського бізнесу та провести переговори з очільницею Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, нове засідання у форматі «Рамштайн» відбудеться сьогодні, 6 вересня.

Протягом першого місяця операції Збройних сил України (ЗСУ) у Курській області рф втратила приблизно 6 тисяч солдатів убитими та пораненими.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Сьогодні, 6 вересня, рівно місяць від початку операції Сил оборони України на території Курської області. Звідти російський диктатор путін готувався розпочати нову офензиву проти Сум.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми перевернули гру. І витискаємо війну на територію рф завдяки нашому контрнаступі. Сьогодні ми контролюємо територію в понад 1300 квадратних кілометри у Курській області. Це включає зокрема понад сотню населених пунктів», – наголосив Зеленський.

Російські військові покинули значну частину території, побачивши наближення українських бійців, інша ж частина була взята під контроль нашими силами в боях.

«Станом на зараз протягом першого місяця нашої операції російські війська втратили приблизно 6 тисяч солдатів убитими та пораненими лише у Курській області, а також десятки тисяч російських військ в інших зонах бойових дій», – сказав президент України.

В інших зонах бойових дій країна-агресорка втратила десятки тисяч солдатів , додав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Саме завдяки цим діям немає жодної загрози наступу рф на Суми, як це було у травні, коли загарбники атакували Харківщину.

Нагадаємо, сьогодні, 6 вересня, президент України Володимир Зеленський прибув до Німеччини для участі в засіданні Контактної групи з питань оборони України на авіабазі «Рамштайн».

Напередодні, 5 вересня, ми анонсували, що він планує особисто взяти участьу цьому засіданні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності