Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Жінка тернопільського свободівця краде гроші з Євромайдану ?

Оля-Навроцька-грошіВдалося відновити статтю анонімного дописувача, про те, як жінка тернопільського свободівця краде гроші з Євромайдану. Друкуємо оригінальний текст зі сторінки 20 хвидин
В той час, коли дехто віддає останні гроші на майдан, або сам їде в столицю України на підтримку однодумців, знаходять упирі, які мають на меті нажитися на цьому.
В той час, коли дехто віддає останні гроші на майдан, або сам їде в столицю України на підтримку однодумців, знаходять упирі, які мають на меті нажитися на цьому. Самі такі висновки вдалося мені зробити, коли побувши в Тернопільському штабі УДАРу помітив, що є індивіди, які користуються моментом та довірою людей у найскрутніший для країни час думаючи виключно про власну кишеню. Усім відомо, що зараз політичні партії збирають гроші для майдану в Києві та кошти для відправки людей на Київ.
Отож, така собі, в минулому Оля Качмарик-Комарніцька, а зараз Оля Навроцька мінімум три рази брала кошти в штабі місцевого УДАРу для відправлення людей на Київ. Нічого дивного, адже область у нас патріотична і поїхати на революцію – чергою стоять. Проте, довіряй, але провіряй: коли в Олі попросили списки тих, кого вона відправляла і номера телефонів перевізників вона зробила скандал, що їй не довіряють. Але з часом якісь списки принесла, дивним було те, що навпроти більшості людей був один і той же номер, а телефону перевізника так і не вдалося добитися. Більше по гроші вона не приходить. Але питання залишається відкритим, адже відправити автобус на Київ – це мінімум 7000 грн., а відправивши три автобуси-привиди, можна розжитися більше як на 20 тис. грн. Декому треба два роки працювати, аби таку суму отримати.
Звичайно, час розсудить і поставить все на свої місця, але наживатися в момент національної кризи — це не просто низько, це пік цинізму. Такі посіпаки ще гірші, ніж явні вороги, бо не тільки обкрадають нас, а ще й вносять зневіру і в серця тих, хто днями і ночами бореться за наше майбутнє.
Автор статті невідомвий, алде анонімно розмістив її в блоці «Новини читачів» в інтернет-газеті 20 Хвилин

express.te.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності