Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Чергові обіцянки від Шмигаля заробітчанам…

Середня зарплата в 2021 році може зрости до 13 тисяч гривень, а у 2022-му – до 15 тисяч гривень. В Україні може значно зрости заробітна плата.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у інтерв’ю телеканалу «Україна 24».

Так, середня зарплата в 2021 році може зрости до 13 тисяч гривень, а у 2022-му – до 15 тисяч гривень.
«Ми прораховуємо поетапне зростання заробітної плати. Якщо зараз вона в районі 11 тисяч гривень, наступного року може бути 13 тисяч гривень і, відповідно, до 2022 року – до 15 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це доволі оптимістичний сценарій. Звичайно, багато залежить від бізнес-середовища, від того, в яких умовах перебуватиме економіка. Але при тому макропрогнозі, який зробило Міністерство економіки, при тих показниках зростання ВВП, за оптимістичних очікувань бізнесу, це досяжні показники», – сказав він.
За словами прем’єра, якщо середня зарплата становитиме 15 тисяч гривень, то багато українців навряд чи розмірковуватимуть над тим, щоб поїхати на заробітки до інших країн.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності