Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Номінацію “казкар року” очолить Шмигаль: “В Україні садять більше лісів, ніж вирубують…”

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що останні 10 років площа відтворених лісів в Україні перевищила площу вирубок.

Про це заявив прем’єр з трибуни Верховної Ради 3 липня.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: ЧОРНІ ЛІСОРУБИ МОЖУТЬ СПАТИ СПОКІЙНО, – ПРЕМ’ЄР ЗВИНУВАТИВ ОПАДИ У НАСЛІДКАХ ПОВЕНЕЙ

Ми бачимо зміни клімату, які призвели до підняття рівня води. Ми бачимо зменшення незаконних вирубок лісів, але боротьбу з цим явищем необхідно завершити. Запроваджено тотальне електронне чіпування деревини, електронні аукціони…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Стосовно відновлення лісів, то усі суцільні зруби лісівники відновлюють. За весну цього року відновлено, за офіційними даними, 32,3 тисячі гектарів лісу. Співвідношення площі створення лісів за 10 років перевищило площу суцільних вирубок. На жаль, все ще є незаконні вирубки, які при інвентаризації лісів треба заоблікувати і мати розуміння, який об’єм насаджень має відбуватися в Україні”, – зазначив Шмигаль.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: ГУЦУЛИ ХОЧУТЬ КАНОНІЗУВАТИ ШМИГАЛЯ ТА АВАКОВА,.. А ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗАПІЗНИВСЯ

Також прем’єр розповів, що ліс міг ввібрати лише 10% опадів, які спричинили повінь на Західній Україні. Зокрема, за даними Держлісагентства, кількість опадів, яка випала на Івано-Франківщині, склала 2,8 млрд м.к.

Після цих заяв Прем’єра у соцмережах йому присвоїли перемогу у номінації “казкар року-2020” ще за пів року до календарного завершення дати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Шмигаль повідомив, що влада виділила на подолання наслідків повені за заході України, компенсацію людям та на проведення комплексу превентивних заходів, аби не допустити затоплень у майбутньому.

ЩЕ ЧИТАЙТЕ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності