Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Київську міську раду чекають дострокові вибори

У партії «Слуга народу» ініціюватимуть дострокові вибори у столиці – як мера, так і Київської міської ради.

Про це повідомив народний депутат України від «Слуги народу» Олександр Ткаченко.5d790394816b6
«Київрада вкотре не зібралася на своє засідання, що свідчить про фактичну імпотенцію київської влади – з одного боку, і недієздатність мера в управлінні містом. Тому ми виступимо з ініціативою дострокових виборів як мера, так і Київради, і повного перезавантаження влади в місті, як того давно хочуть кияни», – сказав Ткаченко.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИКінець політичної ери Кличка, – Кабмін узгодив звільнення мера Києва

При цьому планується, що вибори проводитимуться вже за новим законом про столицю, проект якого зараз готується і найближчим часом буде винесений на голосування Верховної Ради.

Вчора, 12 вересня, у Київраді не було кворуму для відкриття пленарного засідання. З трибуни мер Києва Віталій Кличко оголосив про початок консультацій з головами фракцій та груп щодо дострокового припинення повноважень Київради VIII скликання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності