Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Львівському панству подавай “свого”, – пікетували призначення нового керівника ГУНП області

Голова Національної поліції Сергій Князєв представив особовому складу головного управління Нацполіції Львівщини нового керівника – Василя Віконського.

Призначили Віконського наказом від 4 вересня.618846507

Керівник Нацполіції нагадав, що колишнього начальника поліції Львівщини Середу призначили «по суті правою рукою начальника Національної поліції».

Натомість, у Львові, де чи не у кожному дворику є своя маленька політична “партія”, яка на все голо називає себе більш націоналістичною чи ліберальною, а ніж “партія” із сусіднього двору, не погоджене із ними питання призначення Віконського “прийняли у штики” і організували з цього приводу цілий невеличкий пікет.

Офіційною ж мотивацією пікету начебто послужило те, що свою службу Василь Віконський колись розпочав у Івано-Франківському батальйоні “Беркут”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому організатори пікету чомусь забули, що Івано-Франківський батальйон “Беркуту”, саме через брак довіри влади Януковича до них, не залучався до розгону демонстрантів під час Революції Гідності.

Більше того, далекого 29 травня 2014 року на горі Карачун, під час попадання російської ракети ПЗРК у вертоліт, саме шестеро бійців цього загону із Прикарпаття загинули разом із славнозвісним генералом Сергієм Кульчицьким, якого посмертно було удостоєно звання Героя України.

Таким чином усі вони стали одними з перших, тих сьогодні вже незчисленних, хто віддав своє життя в ім’я України. Ось імена цих шести назавжди молодих героїв зі спеціальної роти міліції УМВС України “Беркут” в Івано-Франківській області: старші лейтенанти міліції Петро Безпалько і Василь Семенюк, старший прапорщик міліції Володимир Шарабуряк, прапорщик міліції Володимир Лисенчук, старшина міліції Петро Остап’юк, старший сержант міліції Віктор Яков’як.123-640x394

ФОТО ілюстративне

Так вже ведеться віками, що великосвітське львівське панство ніколи не сприймало “чужинців”, які сюди призначалися, і яким став виходець із Прикарпаття Василь Віконський. Але, як доводить досвід, по одягу (мундиру) людей тільки зустрічають, а ось проводжають уже по зробленому. Тому у полковника все ще попереду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що сьогодні із колонії на Львівщині втекли двоє небезпечних злочинців: гвалтівник і наркодлилер. ЧИТАЙТЕ ПРО ЦЕ ТУТУВАГА ! Втеча ґвалтівника і наркоділка з колонії на Львівщині

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності