Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Обмеження для біженців у Німеччині – заборона візитів на батьківщину

В уряді Німеччини розповіли про нові умови скасування статусу біженця. Про це повідомляє DW.

Як розповів міністр внутрішніх справ Німеччини Хорст Зеехофер, в ряді випадків у біженців можуть відібрати їх статус, а їх самих можуть депортувати з Німеччини. Зокрема, за словами міністра, нові умови стосуватимуться біженців з Сирії, які отримали прихисток в Німеччині, але продовжують відвідувати свою рідну країну.8WwkIx_qk5fNDAfZKYpE-ngcChqeXt-J

Ті, хто, будучи сирійським біженцем, регулярно проводить відпустку в Сирії, не мають серйозних підстав стверджувати, що їх в Сирії переслідують. Ми повинні скасувати їх статус біженця”, – зазначив Зеехофер.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИБританія виплачувала “соціалку” мігранту, поки той воював на боці терористів ІДІЛ у Сирії

Крім того, він впевнений, що Федеральне відомство у справах іноземців невідкладно запускатиме відповідну процедуру, як тільки дізнається про візити біженців в рідну країну. Зеехофер додав, що німецька влада уважно слідкує за розвитком ситуації в Сирії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як тільки дозволять обставини, ми почнемо здійснювати (депортацію біженців – ред.)”, – підкреслив міністр.

Нагадаємо, в рамках європейської програми переселення особливо вразливих категорій біженців з Північної Африки і Близького Сходу в ЄС притулок в європейських країнах отримали вже 32,7 тис. чоловік.

Також міністр закордонних справ Німеччини оголосив про нову ініціативу щодо розподілу між європейськими країнами мігрантів, яких рятують в Середземному морі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності