Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Розстріляла прокурора у Кривому Розі… дівчина

Поки у Броварах тітушки знімаються у бойовиках, а Коломиї та Надвірні на Прикарпатті регулярно палять машини та будинки, у Кривому Розі дівчина важко поранила з травматичної зброї прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 Олексія Піпка.

Про це повідомляє джерело.

Зазначається, що інцидент стався близько опівночі 21 травня в Саксаганському районі міста біля готелю Україночка під час святкування дня народження в компанії друзів.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До місця гулянь приїхала знайома дівчина прокурора, яка і випустила всю обойму травматичного пістолета в область живота Олексія Піпки. Причина події поки невідома”, – повідомляє джерело.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: ВІЙНА ПОСЕРЕД ВУЛИЦЬ БРОВАРІВ, – МАСОВА СТРІЛЯНИНА У МІСТІ (ВРАЖАЮЧЕ ВІДЕО)

За даними джерела, прокурора госпіталізували в міську лікарню №2 у вкрай важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Інформацію про інцидент підтвердили в місцевій поліції. Підозрювана затримана, відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство (ст.15 ч.1 ст.115 КК України). При цьому офіційної інформації про те, що сталося, на сайті Нацполіції поки немає.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності