Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Син стрільця із Житомирщини каже, що поліція приховує правду

Син підозрюваного в розстрілі 7-х людей на Житомирщині стверджує, що поліція намагається приховати зв’язок кривавої бійні із затриманням поліцейського-хабарника.

Про це повідомив журналіст Андрій павловський

Ексклюзивно нашому телеграм-каналу син підозрюваного Анатолія Захаренка Олексій повідомив, що компанія відпочивальників приїхала до його батька через 3 години після затримання поліцейського на хабарі.

За словами Захаренко-молодшого, його батько був знайомий тільки з двома з 8-ми відпочиваючих з ним в ту ніч. Саме з цими приятелями у нього і стався конфлікт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ці двоє постійно приїжджали з різними людьми. За словами батька, вони почали йому говорити: «Навіщо ти підставив нашу людину? Ми тебе за це опустимо», – передає слова батька відразу після тих подій Олексій Захаренко.

Людиною, нібито за підставу якого Анатолію пред’явили претензії відпочиваючі, є співробітник поліції Руслан Мшанецький. За день до розстрілу його затримало ДБР. Інкримінують отримання хабара за “невтручання в діяльність пов’язану з розведенням риби”.

Згідно з повідомленням прес-служби поліції Житомирської області, Мшанецький вимагав гроші у людини, якій 58 років. Саме такий вік у Анатолія Захаренка.

Поліція ж спростовує зв’язок затримання Мшанецького з масовим розстрілом, апелюючи тим, що компанія до Захаренка на озеро приїхала на день раніше затримання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ці події абсолютно не пов’язані, оскільки АТОшники приїхали на ставок відпочивати в 5 ранку 21 травня, а затримання начальника Попільнянського відділення Коростишівського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, підполковника Руслана Мшанецького сталося пізніше», – повідомила пресі прес-секретар поліції регіону Алла Ващенко.

Але син Анатолія це твердження спростовує.

“Це брехня! Компанія приїхала приблизно через 3 години після затримання Мшанецького», – каже Олексій.

Сьогодні на місці трагедії був проведений слідчий експеримент, а Анатолію Захаренко буде призначена психіатрична експертиза.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Його син також розповів нам, що йому з сім’єю довелося покинути селище, в якому вони жили, через надмірну до них увагу. А зустрічі з батьком йому заборонили. Спілкуватися можна тільки через адвоката“, – йдеться в повідомленні.

Королівський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави для “стрілка” з Житомирської області Анатолія Захаренка, який підозрюється у вбивстві семи осіб.

Слідчий суддя ухвалив клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Захаренка А.П. задовольнив: “Застосувати до підозрюваного Захаренко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком до 20 липня 2020 без визначення розміру застави“, – сказав суддя Костянтин Шалота.

Підозрюваний стверджував, що вбив сімох людей в цілях самозахисту. Також відомо, що він отримав поранення руки в ході розглядів.

Нагадаємо, 22 травня, близько першої години ночі в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області у приватних ставків місцевий житель, орендар, при доволі загадкових обставинах, застрелив із двоствольної рушниці “Іж” 7 із 8 відпочивальників, які начебто приїхали до нього порибалити та чомусь мали при цьому із собою вогнепальну зброю. Серед вбитих кілька бійців Національної гвардії (батальйон ім.Кульчицького), зокрема: Владислав Мамиченко, Андрій Москалець, Віталій Вульчин, бійці з позивними: “Фін” та “Ескандер”, а також київський волонтер Роман Ханенко та працівник Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про затриманого стрільця ж відомо, що до села він приїхав із Росії років тридцять тому, зі слів місцевих мешканців наче має кримінальне минуле.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності