Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Справжній генерал Москаль взяв і зробив те, що очільник Львівщини Синютка тільки анонсував…

Те, що вчора очільник Львівщини Олег Синютка тільки анонсував зробити, сьогодні, 23 квітня, зробив очільник Закарпаття і справжній генерал Геннадій Москаль.

Геннадій Москаль подав Президенту України Петру Порошенку заяву про звільнення з посади голови Закарпатської ОДА за власним бажанням.1-661

«Відповідно до абзацу 2 статті 8 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України, – йдеться в заяві. – Відповідно до статті 9 Закону повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються Президентом України. Згідно з пунктом 9 частини 1-ї статті 9 Закону та на підставі статті 38 Кодексу законів про працю України прошу припинити моє перебування у відпустці та звільнити мене з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації за власним бажанням».

Нагадаємо, що вчора, 22 квітня, Олег Синютка заявив, що залишає посаду голови ЛОДА. Але чи за власним бажанням, чи згідно закону, поки не відомо…dsc_5252_82961

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності