Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Перший пішов: очільник Львівщини Синютка на випередження анонсував своє звільнення

Олег Синютка заявив, що залишає посаду голови ЛОДА. Але чи за власним бажанням, чи згідно закону, згідно якого разом зі старим Президентом у відставку йде увесь його апарат (міністри, губернатори та ін.), поки не відомо.

«Я залишаю посаду голови ЛОДА, але я залишаюся з Львівщиною і Львовом, з нашими людьми, чию підтримку ми сьогодні маємо, в цьому ми переконалися під час виборів»,  – заявив Олег Синютка під час апаратної наради, доручивши підготувати відповідні документи.

Він також подякував підлеглим за співпрацю.dsc_5252_82961

Наразі заява Олега Синютки – анонсування своєї відставки, а не сама відставка. По-перше, під час апаратної наради він лише дав доручення юридичному управлінюю опрацювати процедурно питання власної відставки. По-друге, відставку очільника обласної адміністрації має прийняти Президент України.

Нагадаємо, на посаду голови ЛОДА Олега Синютку призначив президент Петро Порошенко 26 грудня 2014 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності