Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Суд зобов’язав Звіробій носити електронний браслет

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід волонтерці Марусі Звіробій, яку підозрюють у погрозах вбивством президенту Володимиру Зеленському. 

Прокурор просив застосувати щодо неї запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Суд повністю задовольнив клопотання.

Її зобов’язали здати закордонний паспорт, носити електронний засіб контролю. Запобіжний захід діє до 9 квітня 2020 року.

6 лютого волонтерці Звіробій вручили підозру через погрози Зеленському.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИФедина “доспівалася” своїми погрозами смертю Президенту

За даними слідства, вона з нардепом Софією Фединою 26 жовтня в одному з львівських кафе в трансляції через Facebook і YouTube погрожувала президенту. Зазначимо, в листопаді 2019 року у Звіробій проходили обшуки у цій справі. У ході обшуків у нього вилучили кілька одиниць зброї.

ТАКОЖ ДО ТЕМИВ ГПУ відкрили провадження щодо закликів Федини

Також народного депутата України Софію Федину повторно викликають на Державне бюро розслідувань на 12 лютого для вручення підозри. Федина не прийшла в ДБР для вручення підозри 6 лютого, тому її викликають повторно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“ЗЛ” повідомляла, що обговорюючи розмову Зеленського з добровольцями в Золотому, Звіробій і Федина висловили припущення, що під час однієї з таких поїздок президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності