Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Федина “доспівалася” своїми погрозами смертю Президенту

До правоохоронних органів звернуться щодо висловлювань народного депутата від “Європейської солідарності” Софії Федини на адресу президента Володимира Зеленського.crop

Про це заявив заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко на погоджувальній раді.

Вихідними відбувся візит президента фактично на лінію розмежування. Бачили вчора відеозвіт. Але так, як відеозвіти не робляться протягом однієї хвилини, поки він готувався, монтувався, простір соціальних мереж був наповнений різного плану коментарями про вирване з контексту відео щодо спілкування Володимира Зеленського з представниками ветеранського руху.

Я скажу прямо. Народний депутат фракції “Європейська солідарність” Федина Софія і сама висловлювала певні моменти, які можна… нехай правоохоронні органи розбираються. Але там є заклики чи не заклики, її думка, що може трапитися з президентом, якщо він так поводитиметься.

Ми, фракція “Слуга народу”, вважаємо, що неприпустимо таке з боку народного депутата. Є інституції, а є заповіді Божі. Не можна людині бажати прилюдно таких речей“, – сказав Корнієнко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наша фракція звертатиметься до правоохоронних органів із проханням визначити, чи є тут перспективи в цій ситуації.

Був народний депутат, там був і блогер. До блогера питань немає, у нас вільна країна, свобода слова. Це політична позиція цієї блогерши, пані Зверобій. А щодо народного депутата ми висловлюємо обурення, будемо просити правоохоронні органи розбиратися“, – додав нардеп.

Так народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Софія Федина та ветеран АТО Маруся Звіробій (нині її ЗМІ упізнали на фото із Ігорем Гіркіним, як Олену Стамбул із російської соцмережі ВКонтакте, вона ж Оксана Кондор ,вона ж агент Шпікачка іт.д.) погрожували президенту України Володимиру Зеленському. Відео вони опублікували в Facebook.73059484_2373342766253701_7681575053577682944_n74279940_187395352422684_1980783099520221184_n

ФОТО: Маруся Звіробій, ЗМІ, соцмережі

Звіробій назвала Зеленського “гопником”, який вважає себе безсмертним, після чого стала ображати його матом. Також вона заявила, що нібито обговорюють, повісити або застрелити Зеленського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тобі бажають, щоб ти здох. Ти приносиш така шкода цій країні, що всі бажають, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь… Вони (учасники війни – прим. ред.) тебе підірвуть, я тобі обіцяю, тебе хтось підірве… Тебе треба мочити в сортирі… Я з тобою ще поговорю особисто“, – сказала Звіробій.

Федина ж в свою чергу заявила, що Зеленський може загинути:

Ми з Марусею йшли і говорили, що товариш президент, таке враження, думає, що він безсмертний… Там випадково може вибухнути граната, там обстріли бувають випадково. Найкрасивіше, щоб це все сталося під час московських обстрілів, коли хтось знову в білій сорочці припре на передову“, – говорить у відео Федина.

Федина йшла 5-ю у списку ЄС на позачергових виборах до парламенту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності