Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В ГПУ відкрили провадження щодо закликів Федини

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження проти народного депутата від “ЄС” Софії Федини та волонтера Марусі Звіробій, які публічно обговорювали варіанти смерті президента Володимира Зеленського.

Про це написав у Facebook нардеп від “Слуги народу” Олександр Качура.hqdefault (1)hduhe

За його даними, справу відкрито Генпрокуратурою через їхні заклики до вбивства людини і повалення державної влади.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИФедина “доспівалася” своїми погрозами смертю Президенту

Передайте хтось Звіробій і Федина номер кримінального провадження, за їхніми закликами до вбивства людини і повалення державної влади“, – повідомив Качура і вказав номер провадження.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

качура

Нагадаємо, 26 жовтня народний депутат Софія Федина опублікувала на своїй Facebook-сторінці відео, у якому разом із волонтеркою Марусею Звіробій коментує візит президента Зеленського до Золотого. Жінки використовували ненормативну лексику у бік президента, а також міркували про те, яким чином можуть вбити голову держави.

Раніше:

  • Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Софія Федина та ветеран АТО Маруся Звіробій погрожували президенту України Володимиру Зеленському.
  • У “Слузі народу” відреагували на погрози Федини Зеленському та заявили, що у найближчий час звернуться до правоохоронних органів.
  • Після цього фракція “Слуга народу” вперше заблокувала трибуну у Верховній Раді,  вимагаючи покарання за погрози життю президента.
  • Федина ж зазначила, що у її скандальному відео не було жодного непорядного чи аморального слова у бік президента Володимира Зеленського.
  • Волонтер Маруся Звіробій у свою чергу заявила, що вона не погрожує президенту України Володимиру Зеленському, а лише попереджає його. Та порадила йому “фільтрувати базар”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності