Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Європа переграла українського Прем’єра, – кого впустять до ЄС, а кого – ні?

ЄС розгадав задум Шмигаля? – такого висновку можна прийти уважно перечитуючи та аналізуючи месиджі ррем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, статистику МОЗ України, окремих лікарів і, зрештою, європейські ЗМІ.

ЄС вирішив відкрити з 1 липня доступ для країн, де рівень коронавірусної інфекції дорівнює або нижче середнього показника по ЄС за останні два тижні на 100 000 населення. В Україні кількість нових випадків за останні 2 тижні перевершує середній показник по ЄС…

ЧИТАЙТЕ:

Україна житиме в карантинних обмеженнях доти, доки не знайдуться протокол лікування, ліки, вакцина. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль: «Поки що ми бачимо, що і червень, і липень ми проживемо в карантинних обмеженнях. В більших, в менших, але ми від них не відмовимося. Більше того, ми житимемо в карантинних обмеженнях доти, доки не знайдемо протоколу лікування, ліків, вакцини або чогось, що зможе нам допомогти управляти летальністю».

ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

МОЗ України і підлеглі йому департаменти департаменти в обласних адміністраціях лякають українців збільшенням кількості випадків коронавірусу , що невтішно позначається на статистиці внутрідержавній та в Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ), яка, до слова, уже відмовилася від обов’язкового носіння масок та рукавичок, як майже неефективних. І тільки скрізь в Україні їх продовжують носити у громадських місцях, так само, як через карантин зберігається заборона на масові заходи (мітинги, страйки і т.п.), що водночас не заважає збирати в одній сесійній залі від кількох десятків до 450 “зеконотворців“…

А тепер пригадаймо собі, скільки писали інтернет-видання та соцмережі писали про лікарів, яких примушували діагностувати у своїх пацієнтів коронавірус?

А також згадаймо заяву і спроби пана Шмигаля не випускати з України дешеву “рабсилу” на заробітки, мовляв: створимо нові робочі місця і байдуже, що із меншою у кілька разів, а ніж в ЄС зарплатнею, зате будуть сидіти вдома біля сімей (і працювати на багатих дядьків з уряду).

ЧИТАЙТЕ:

Підсумовуючи усе це, стає зрозумілим, чому Європейський Союз вирішив не відкривати кордони для українців з 1 липня. Але це стосується тільки безвізових туристів із біометричними паспортами, а ось на українців – власників робочої шенгенівської візи це правило вже не поширюється, як то кажуть: you’re welcome.

Тобто у здебільшого бюджетних українських туристів може бути коронавірус, а в заробітчан із візою – зась?!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Здається, що Європа переграла пана Прем’єра…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності