Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

1,6 млн. грн. за 54 комплекти одягу для ДБР “із вентиляцією паху”…

ДБР закупить 54 комплекти одягу “з вентиляцією паху” за 1664840 гривень. Один такий комплект стане в 30640 грн.

ДБР запланувало чергову закупівлю за рахунок бюджетних коштів. Зокрема, орган найближчим часом планує закупити 54 комплекти індивідуального обмундирування, що складається з куртки, штанів і сорочки.

Про це відомо завдяки системі Prozorro.

Так, за даними тендера, витратити на таку закупівлю планують ні багато ні мало понад 1,5 мільйона гривень. А саме – 1 664 840 грн. Таким чином один комплект стане в 30640 гривень, тому що закупити хочуть всього 54 комплекти.

При цьому до одягу є низка умов. Зокрема, є вимоги, щоб у куртки була “дихаюча несуча система”, а під пахвами – вентиляційні блискавки, манжети мають регулюватися липучкою, а капюшон складатися у комір. Вентиляційні отвори мають бути й на брюках – в області паху і колін. Також вимагають велику кількість кишень і липучок в різних частинах одягу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тендер оголосили 4 березня і триватиме він до кінця місяця.

Раніше стало відомо, що ДБР закупить чотири спецавтомобілі на 7000000 гривень з “чорними гратами радіатора і хромованими смугами”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності