Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

10 сучасних професій, які неможливо пояснити своїм батькам

Останні роки принесли бурхливі технологічні зміни, тому багато батьків не мають жодного уявлення чим їх дорослі діти заробляють собі на життя. Але вони хочуть зрозуміти.

З цієї причини LinkedIn, найбільша в світі професійна мережа, започаткувала у минулому році свій щорічний день “Приведіть своїх батьків”, пише Business Insider. В 2013 році компанія провела опитування серед 16 тис. дорослих, і виявила, що кожен третій з батьків погано розуміє робочі обов’язки своїх дітей. Дві третини батьків хочуть дізнатися більше, і половина вважають, що вони зможуть краще підтримати своїх дітей, якщо вони розумітимуть їх професію.

Опитування визначило 10 професій, які батьки найгірше розуміють в усьому світі.

10. Інвестиційний банкір

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 43%

Як пояснити це своїй мамі: Ви зводите людей, які мають гроші, з людьмий, яким вони потрібні, допомагаєте компанії випускати облігації та акції, а також одним компаніям купувати інші компанії.

9. Менеджер спортивної команди

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 43%

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пояснити це своїй мамі: Ви дбаєте про те, щоб ваша команда виграла, керуючи тренерами і спортсменами, а також контролюючи тактику і приймаючи ігрові рішення під час матчу або змагань.

8. PR-менеджер

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 50%

Як пояснити це своїй мамі: Ви створюєте привабливий образ свого клієнта, контролюючи його інтерв’ю та поширюючи інформацію про нього в засобах масової інформації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

7. Радіо продюсер

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 51%

Як пояснити це своїй мамі: Ви керуєте радіо-шоу, або його частиною, обраєте для нього музику, запрошуєте гостей, та додаєте до ефіру дзвінки від слухачів.

6. Соціолог

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 52%

Як пояснити це своїй мамі: Ви досліджуєте переконання людей і їх поведінку шляхом проведення опитувань, інтерв’ю та їх подальшим аналізом.

5. Копі-редактор

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 59%

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пояснити це своїй мамі: Ви слідкуєте за тим, щоб матеріали, які йдуть в друк або на сайт, були граматично правильними та читабельними, також допомагаєте із заголовками та фотографіями.

4. Менеджер соціальних мереж

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 61%

Як пояснити це своїй мамі: Ви використовуєте соціальні мережі, такі як Facebook чи Twitter, аби спілкуватись зі світом від імені своєї компанії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

3. Аналітик інформації

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 62%

Як пояснити це своїй мамі: Ви аналізуєте інформацію, зібрану про різні бізнеси і виявляєте закономірності, які допомогли б їх керівникам приймати більш обгрунтовані рішення.

2. Актуарій

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 72%

Як пояснити це своїй мамі: Ви використовуєте статистику, щоб з’ясувати, наскільки ризикованою була поведінка людини в минулому і в яку суму оцінити вартість її страхування.

1. Дизайнер інтерфейсів

Відсоток батьків, які не розуміють цю професію: 74%

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як пояснити це своїй мамі: Ви допомагаєте в проектуванні частини веб-сайту або програмного додатка, з яким взаємодіють люди, наприклад, кнопки, на яку треба натиснути мишкою, щоб здійснити покупку.

Jeanna Goudreau, Business Insider

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності