Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

12 грн/куб газу у вересні. – Хто там віщував новий Майдан восени?

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» на чолі із Юрієм Вітренком, яка виконує функції постачальника «останньої надії», встановила тариф на газ для своїх клієнтів у вересні 2021 року. Українці платитимуть 12 гривень за кубометр (з ПДВ, але без плати за доставку), ціна на 22 копійки вище, ніж у серпні (11,78 гривень за кубометр).

Про це повідомляє прес -служба ГК «Нафтогаз України».

На сьогодні газ від постачальника «останньої надії» отримують понад 600 тисяч клієнтів, ГК «Нафтогаз України» як ПОН обслуговує домогосподарства в Донецькій, Херсонській і Полтавській областях, в місті Кременець Тернопільської області, в Мелітополі і Мелітопольському районі Запорізької області, Коростишеві та Коростишівському районі Житомирської області, місті Шепетівка Хмельницької області.

ПОН поставляє газ в тих регіонах, де газопостачальна компанія не змогла виконати зобов’язання. Термін – не більше 60 днів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 1 травня в Україні діє річна ціна на газ, але вона не може змінюватися в бік підвищення. «Нафтогаз» визначив річний тариф на рівні 7,96 грн/куб. м.

Раніше постачальники газу оприлюднили умови сезонних тарифів для населення.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає реструктуризацію боргів теплокомуненерго, газзбутів і облгазів за поставлений газ .

Українські газопостачальні компанії збільшили тарифи на газ для населення у вересні. Зростання цін торкнувся місячних тарифних планів, а ось річні залишилися без змін.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності