Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

13-річний покидьок зґвалтував і вбив 6-річну дівчинку

Поліція встановила вбивцю, який винен у смерті 6-річної дівчинки в смт Старий Салтів Харківської області. Ним виявився 13-річний підліток, який знущався над тваринами.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Як виявилося, мучитель маленької дівчинки жив по сусідству. Його звинувачують у вбивстві та зґвалтуванні дівчинки.

Це 13-річний хлопець, який живе з мамою по сусідству… Для встановлення всіх обставин події поліцейські запросили матір неповнолітнього. Зараз готується клопотання до суду про дозвіл на допит хлопця і приміщенні його в приймач-розподільник для дітей Головного управління Національної поліції в Харківській області“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мама повідомила про зникнення дівчинки 28 липня. За її словами, донька вийшла о 6 годині вечора погуляти у двір, останній раз її бачили з сусідським хлопчиком. Більше вона додому не повернулася.

На пошуки дитини кинулася бригада поліції з кінологами. Тіло неповнолітньої з ознаками насильницької смерті виявили в одному з покинутих будинків смт Старий Салтів.

На тілі малятка були садна, також діагностована травма голови.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності