Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

19-річна студентка стала депутатом Тернопільської облради

Студентка третього курсу Тернопільського національного економічного університету Інна Вовчок стала депутатом Тернопільської обласної ради.

Юна особа пройшла в обласний парламент за списками УКРОПу. Дівчина набрала майже 9% в рідному Кременецькому районі. Цього виявилося достатньо, щоб отримати мандат депутата обласної ради.

Цікаво, що Вовчок також балотувалася до міської ради по виборчому окрузі, що знаходиться в ТНЕУ. Однак набрала тільки 70 голосів.

З соціальних мереж стало відомо, що майбутній депутат в 2013 році закінчила загальноосвітню школу села Ридомиль Кременецького району.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож тепер залишається тільки стежити за ефективністю такого юного депутата в Тернопільській облраді, адже на якийсь її досвід поки не доводиться сподіватися.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності