Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

2 тонни кокаїну із логотипом “Єдиної Росії” конфісковано в Бельгії поліцією

У порту бельгійського міста Гент поліція перехопила три контейнери з 2 тоннами кокаїну, упакованого в 1903 брикети вагою близько 1 кілограма кожен. Брикети з наркотиком були марковані логотипом російської політичної партії “Єдина Росія”.

E6956E0D-E2D6-4D57-BC92-0B0876661958_cx0_cy1_cw0_w1597_n_r1_s

На фото: редставник бельгійської поліції тримає в руках брикет з кокаїном, маркований логотипом “Єдиної Росії”. Кадр з відео бельгійської телерадіокомпанії VRT

Як повідомили 24 серпня з посиланням на представника поліції Східної Фландрії нідерландські та бельгійські ЗМІ, зокрема, De Telegraaf і RTL, вартість кокаїну оцінюється в 100 мільйонів євро!!!Контейнери з ним прибули в Гент з Бразилії. Затримана партія стала найбільшою в історії Гента.

На відео, знятому журналістами бельгійської телерадіокомпанії VRT, чітко видно логотип російської “партії влади” – ведмідь і розвівається російський прапор – на кожному з брикетів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

22 серпня в Аргентині спалили кокаїн, виявлений в одному з будинків посольства Росії в Буенос-Айресі. В кінці лютого аргентинська влада повідомили, що в школі при посольстві Росії в Аргентині знайшли 12 валіз з майже 400 кілограмами кокаїну. Вони були зареєстровані як дипломатичний багаж. Для встановлення осіб, причетних до наркотрафіку, кокаїн замінили на борошно і відправили в Москву.

За так званою “кокаїновою справою” заарештовано шестеро людей – три передбачуваних спільника контрабандистів в Росії, керівники фонду “Російські православні меценати в Латинській Америці” Іван Близнюк та Олександр Чикало в Аргентині. Передбачуваний організатор поставок кокаїну Андрій Ковальчук був затриманий в Німеччині. В кінці липня його видали Росії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності