Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

20 років переховувася, щоб попастися під час війни…

У Рівненському районі поліцейські викрили зловмисника, який майже 17 років переховувався від відбування покарання.

У результаті злагодженої та професійної роботи оперативників Рівненського РУП та поліцейського офіцера Олександрійської тергромади 42-річного чоловіка виявили у селі Нова Українка Рівненського району за місцем його проживання.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 листопада 2002 року близько другої години ночі на вулиці Чорновола у Рівному зловмисник, застосовуючи насильство, небезпечне для життя і здоров’я потерпілого, спричинив тілесні ушкодження жителю обласного центру та став вимагати гроші.

Після розгляду справи у Рівненському міському суді зловмисникові було призначене покарання за частиною 3 статті 189 КК України у виді позбавлення волі строком на п’ять років. Вирок набрав законної сили у листопаді 2005 року. Відтоді засуджений переховувався від відбування покарання.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Затриманого помістили у слідчий ізолятор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності