Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

2000 “робокопів” та деокупація Донбасу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що деокупація Донбасу буде проходити за допомогою поліцейської місії без застосування військових.

Про це він сказав в ході круглого столу на IX Національному експертному форумі.

Він упевнений, що для здійснення такої операції не потрібні 40 тисяч миротворців, а достатньо буде двох тисяч поліцейських.

U2FsdGVkX18x3ULJ5Vj6gXiov9SjYFhogclyq3AA5-IL1kPr0n_m5m830iuQIgin4WzAT6oao_glQWaz9iJD-A,,

Найближчим часом ми сподіваємося і є шанси на те, що путінський режим буде змушений поступитися міжнародному тиску (механізму санкцій), і ми повернемо свої окуповані території. Технічно, це буде поліцейська операція без застосування Збройних сил“, – сказав Аваков.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хоча, здається, що для цього Авакову знадобляться не 2 тис. живих поліцейських, а радше бойових машин-роботів із легендарного фантастичного американського бойовика 80-х рр. минулого сторіччя “Робокоп”, знятого Полом Верховеном.

2155466

Нагадаємо, що нещодавно “ЗЛ” вже повідомляла про те, що МВС хоче придбати 55 гелікоптерів французького виробництва і таким чином, мабуть, готується  змінити на фронті ЗСУ. Але, як виявилося, дана стаття за загадкових і незрозумілих обставин зникла в інтернет-версії нашої газети. Кому і навіщо це потрібно, залишається незрозумілим.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності