Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

22-річна перукарка “ремонтуватиме” вулиці у Виноградові поза конкурсом

Виноградівська міська рада, що на Закарпатті, протягом двох тижнів підписала 25 угод на понад 1 млн грн із місцевою підприємицею Олександрою Лемак на поточний ремонт вулиць міста.

При цьому 22-річна дівчина зареєструвалась підприємицею лише всередині березня цього року.

Суми усіх угод не перевищують 50 тис. грн (більшість на 49 тис. грн), а тому конкурс не проводили і підписали прямі договори, повідомляють Наші Гроші.

За два місяці до успіху в закупівлях з ремонту доріг Олександра Лемак опублікувала резюме на сайті з пошуку вакансій, де шукає у Виноградові роботу продавцем-консультантом. У резюме вказано, що вона мріє перепрофілюватися в смм-менеджерку. Її спеціальність – перукар-візажист, крім того, вона закінчила курси нарощення вій та бровмайстра.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Олександра Лемак спочатку відмовилась говорити із журналісткою «Наші гроші. Львів», однак згодом перетелефонувала, щоб повідомити, що не надає жодної інформації безкоштовно. Втім ціну такої послуги не назвала.

Перед тим вона розповіла, що її батьком є Олександр Лемак, депутат Виноградівської міської ради. Він обраний на місцевих виборах 2020 року від партії «За майбутнє». І зараз входить до Комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту, розвитку підприємництва.

Лемак-старший теж підприємець і теж займається будівництвом доріг та автострад. Але не один місяць, як донька, а 23 роки. Протягом двох років він ремонтує у Виноградові дороги за прямими угодами з міськрадою. За цей час він отримав 87 замовлень від міськради на 5 млн грн. Дружина депутата Лемака – Світлана, теж будує дороги, втім отримала тільки одне держзамовлення від школи-інтернату на 20 тис. грн.

Крім того, отримував підряди від міськради й Ігор Лемак, він підписав майже 100 договорів з Виноградівською міськрадою на 7 млн грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності