Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

24 роки тюрми в Італії чекають затриманого словаками закарпатця із росмафії…

На кордоні Словаччини і України затримали жителя міста Мукачево, який знаходився в розшуку Інтерполу.

Українець прибув на КПП “Вишнє Німецьке” вранці 21 січня. Його обличчя було ідентифіковано під час прикордонного контролю.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Інтерпол затримав закарпатця – члена російської мафії, яка діє на території ЄС (фото)

Як відзначили в прес-службі митниці, “особа фігурувала в базі даних Шенгенської інформаційної системи з 4 жовтня 2018 року, ордер на арешт був виданий Італійською Республікою”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Спецзагін поліції доставив затриманого у відділення поліції м.Кошице, де ті зв’язалися з прокуратурою.

Як стало відомо, 39-річного Тараса С. у вівторок, 22 січня взяли під варту, згідно з клопотанням прокурора і рішення обласного суду в Кошице.

Європейський ордер на арешт українця був виданий апеляційним судом в м Неаполь, Італія. Злочинець буде відбувати покарання в вигляді позбавлення волі.

Згідно ордеру про арешт, він був засуджений за причетність до злочинної групи, в тому числі російської мафії, яка діє в Італії“, – повідомив прес-секретар прокуратури Мілан Філічко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас С. ще 2015 році був засуджений до 4 років позбавлення волі в Італії. Загалом йому загрожує термін ув’язнення до 24 років. Діяльність злочинної групи була направлена на вимагання грошей з російських громадян, які проживають або перебувають в Італії. Це був звичайний рекет, гроші від росіян вимагали з погрозами зброєю, просто за “доброту”.

Згідно з попередніми висновками, мукачівець був довіреною особою керівника злочинного угруповання. Угруповання очолювали люди по іменах Любомир і Гутник.

Зараз вирішується питання екстрадиції злочинця в Італію.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності