Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

24 вихідці з Львівщини за списками попадають у ВР?

За попередніми даними в ході підрахунку голосів, до парламенту за партійними виборчими списками проходять 24 вихідці зі Львівщини.

Найбільша кількість львів’ян потрапляє до Верховної Ради за списками партії «Об’єднання «Самопоміч» – 8 осіб, троє з яких є працівниками Львівської мерії і підлеглими лідера партії міського голови Львова Андрія Садового. Також за партійними списками «Самопомочі» до парламенту потрапляє командир батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України Семен Семенченко.

За партійними виборчими списками «Народного фронту» Львівщину у парламенті представлятимуть 7 осіб, серед яких заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович та командир Євромайдану, екс-секретар РНБО Андрій Парубій.

Ще четверо львів‘ян у Верховній Раді представлятимуть ВО «Свобода», серед яких віце-спікер парламенту 7-го скликання Руслан Кошулинський. П’ятим є лідер партії Олег Тягнибок, виходець зі Львівщини, який зареєстрований і проживає у Києві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За партійним списком Блоку Петра Порошенка також до ВР обрано двох львів‘ян Андрія Антонищака і Степана Кубіва.
Крім того, до парламенту проходить за списками Опозиційного блоку екс-керівник Західної регіональної митниці, колишній заступник начальника ДПА у Львівській області Тарас Козак.

Від Радикальної партії Ляшка до Верховної Ради за списками проходить Герой України, син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, головний командир УНА-УНСО 81-річний Юрій Шухевич, який судячи з усього стане найстарішим парламентарієм ВР восьмого скликання.

Прикметно, що за списками «Батьківщини» до парламенту цього разу не пройшов жоден виходець з Львівщини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності