Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

28-денний місяць – винахід українських мобільних операторів

Українські мобільні оператори, щоб не підвищувати ціни, вирішили перейти на 28-денний облік в тарифних планах. Раніше тарифи діяли 30 днів, тобто протягом одного місяця. Але учасники ринку вирішили піти на експеримент, адже як доводять самі українці – вони відмінні і терпеливі “піддослідні кролики”.

У літровій пляшці – 900 мл, в місяці мобільних операторів – 28 днів“, – добре пожартував з цього приводу виконавчий директор Центру економічної стратегії Гліб Вишлінський. Він, очевидно, проводив аналогію з тим, що роблять деякі виробники молочної продукції: в однаковій по висоті упаковці може виявитися менше продукту, ніж у конкурентів, що стоять на одній і тій же полиці магазину. Але візуально буде здаватися, що це все той же літр молока чи кефіру.
Вчора lifecell повідомив про те, що переводить prepaid-абонентів 5-и тарифних планів на 28-денну тарифікацію. Менше ніж через місяць зміна торкнеться ще 3 тарифів.

У прес-службі уточнили, що lifecell останнім з мобільних операторів здійснює перехід на новий розрахунковий період. З середини літа найбільший оператор мобільного зв’язку Київстар теж почав перехід на чотиритижневий облік в тарифних планах для prepaid-абонентів. У комунікаціях по тарифам компанія вказує, що абонентська плата нараховується за 4 тижні або за 28 днів. На сайті мобільного оператора в актуальній лінійці новий принцип тарифікації використовується в чотирьох тарифах – Безлім Розмови, Безлім соцмережі, Безлім Відео, Максимальний Безлім.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності