Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Куму та кума застрелив за борг

На території однієї з баз відпочинку в Затоці, що біля Одеси, знайшли тіла 50-річного власника бази відпочинку і його 44-річної дружини. Їх убили з мисливської рушниці. Про це повідомили в поліції Одеської області.

За даними слідства, стрілок – 52-річний місцевий житель та водночас кум загиблих. Останнім часом у нього були складні відносини з парою через борги. Напередодні чоловік прийшов до неї на базу відпочинку і влаштував чергову сварку. Начебто пара не хотіла повертати борг.

Конфлікт вдалося залагодити, але вночі чоловік повернувся вже з мисливською рушницею. Він кілька разів вистрілив в бік подружжя. Постраждалі загинули на місці.

Їх тіла знайшли на території бази в 4 ранку. Поліцейські оголосили операцію «Сирена» і протягом години разом з нацгвардійцями затримали підозрюваного.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує довічне ув’язнення або термін від 10 до 15 років.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності