Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

31 новенький пікап передала Україні для охорони Карпат Німеччина, – повпливали ПП2 чи катаклізми? (фото)

31 пікап для охорони унікальної природи Карпат передала Німечина. 

Про це повідомили у пресслужбі Посольства Німеччини у твіттері.

За інформацією, вісім нацпарків та заповідників Карпатського регіону отримали 31 автомобіль для охорони своїх територій.

Це стало можливо завдяки проєкту Support to Nature Protected Areas in Ukraine, що фінансується німецьким урядом через банк розвитку KfW.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проєкт «Підтримка природно-заповідних територій в Україні» реалізується з метою збереження природних багатств України. Він впроваджується в рамках Німецького Фінансового Співробітництва (ФК) і фінансується німецьким Міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) через Кредитну Установу для Відбудови KfW у розмірі 14 млн. євро грантових коштів.

Проєкт впроваджується міжнародним консорціумом у складі AHT GROUP AG (керівництво), Дунайсько-Карпатської програми WWF International та Франкфуртського зоологічного товариства.

Цільові території проєкту: Карпатський національний природний парк (НПП), НПП «Верховинський», НПП «Вижницький», Яворівський НПП, Ужанський НПП, НПП «Синевир», природний заповідник «Горгани» та Карпатський біосферний заповідник.

Як видно також із автомобільних номерних знаків (АТ) на пікапах, більша частина авто отримали приписку на Івано-Франківщині…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності