Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Корупційне призначення в Міноборони, – контррозвідка СБУ

Співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України попередили корупційне призначення на керівну посаду у Міністерстві оборони.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканка Києва «підбирала» кандидатів на роботу в Головному управлінні майна та ресурсів Міноборони України.

За 60 тисяч доларів США вона запропонувала очолити центральний орган управління відомства колишньому директору одного з державних підприємств.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Вирішити питання» жінка обіцяла через спільників  у Міноборони та Мінюсті.

Правоохоронці затримали зловмисницю в Одесі, згідно зі ст. 208 Кримінального кодексу України, під час отримання «авансу» у розмірі 5 тисяч американських доларів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, утому числі посадовців, причетних до корупційної оборудки.

Операція проводилась Департаментом військової контррозвідки СБ України спільно з ГУ Нацполіції в Одеській області під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у оборонній та військовій сфері Південного регіону.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності