Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

4 області сьогодні увійшли до “ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ”

Сьогодні, з понеділка 18 жовтня, Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпровська області увійдуть до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це у своєму Telegram-каналі написав міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Він повідомив, що сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«За результатами, Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 18 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей. Також застосувати на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпровської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки»

В Україні за минулу добу, 14 жовтня, виявили понад 13 600 випадків інфікування коронавірусом. З них близько півтисячі – у Києві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Опівночі, 15 жовтня, Херсонська область офіційно перейшла до «червоної» карантинної зони. Карантинні перевірки вже спровокували транспортний колапс у Херсоні.

На сьогоднішній день у «помаранчевій» зоні карантину перебувають 18 українських областей.

11 жовтня Кабінет міністрів затвердив нові правила міжрегіональних пасажирських перевезень на час карантину. За ними, з 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із «жовтим», «помаранчевим» або «червоним» рівнем карантину, будуть дозволені лише громадянам з сертифікатами вакцинації, довідкою про одужання або негативними тестами на COVID-19.

Водночас, нові правила перевезень пасажирів між регіонами, не торкнуться неповнолітніх пасажирів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності