Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

4 ремонтників змило водою у колекторі (фото)

Столичні рятувальники витягнули з колектора чотирьох комунальників.

Усіх постраждалих передано працівникам медичної служби. Одного чоловіка у важкому стані госпіталізовано. Іншим трьом допомога надавалася на місці. За словами рятівників, комунальників змило водою.

Про це повідомляють столичні рятувальники.

Як зазначається, 28 жовтня о 11:03 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві від працівників Київводоканалу надійшло повідомлення про те, що четверо працівників потребували негайної допомоги.

До місця виклику було направлено рятувальників 5-Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, бійці встановили, що співробітників “Київводоканалу”, під час ремонтних робіт було змито великим напором холодної води. Відразу ж бійці приступили до рятувальних робіт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Усіх постраждалих було витягнуто з колектора та передано працівникам медичної служби. Одного чоловіка у важкому стані було госпіталізовано до лікарні. Іншим трьом допомога надавалася на місці.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності