Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

4 ЗАГИБЛИХ В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП В ЦЕНТРІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА

Ввечері минулої п’ятниці в Івано-Франківську по вулиці Коновальця водій «Мерседес-Бенц» допустив зіткнення з автомобілем «Опель-Кадет», який рухався по своїй смузі в попутному напрямку.

В результаті ДТП на місці події загинули чотири людини: 23-річний водій «Опель-Кадет» та його 19-річний та 26-річний пасажири, а також 45-річний пасажир автомобіля «Марседес-Бенц».

Пасажири автомобіля «Опель-Кадет» 1985 р. н., з тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, забій головного мозку, перелом обох гомілок, доставлений в ОКЛ м. Івано-Франківська; малолітній 2014 р. н., з політравмою, доставлений в обласну дитячу клінічну лікарню.

За попередньою інформацією СК ГУ НП в Івано-Франківській області винуватець ДТП по вулиці Коновальця, в якій загинуло чотири людини, був п’яним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За цим фактом проводиться перевірка.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності