Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

4 загиблих, наркосп’яніння, “викрадене” авто, 2 судимості, – подробиці жахливого ДТП під Києвом (відео+18)

В результаті ДТП під Києвом на Старообухівській трасі, вчиненого водієм у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, загинули чотири людини: чоловік з дружиною, а також 8-річна дівчинка померли майже одразу, а 10-річний хлопчик – в лікарні. За життя ще одного 12-річну дитину борються лікарі.

Умер второй ребенок: погибли мать, отец, сын и дочка. Только один сынишка из Хендай выжил: он в тяжелом состоянии в реанимации. Видео момента трагического дтп под Киевом на Старообуховской трассе: Водитель #Мерседес #AI0999HB в состоянии сильного наркотического опьянения э, опережая попутный транспорт, вышел в правый ряд и потом резко выкрутил руль влево, избегая столкновения с бордовым бусом, вылетел на встречную полосу в направлении Киева. – смертельное #дтп на Обуховской трассе. От сильнейшего удара женщина перелетела на заднее кресло а девочка с заднего кресла оказалась в багажнике. Водитель и дочка погибли мгновенно. Мама через несколько минут. На месте трагедии продолжается оформление дтп. Просим родственников или врачей срочно связаться с нами для организации помощи пострадавшим! 0937713333Распространите плс. Его уже "мажут"

Gepostet von Влад Антонов am Sonntag, 12. Juli 2020

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

https://www.facebook.com/100008953238638/videos/2513719845603099/

Про це в Facebook повідомив журналіст Василь Крутчак. За його словами, водій Антон Желепа 1981 року народження є уродженцем Росії, а саме міста Штокове-17 Приморського краю (Владивосток). Однак у нього є паспорт громадянина України.

Раніше судимий: 13.11.2007 року Печерським районним судом Києва за ч.2 ст.345 КК України до 4 років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України звільнений від відбування покарання з випробувальним терміном 2 роки;

27.09.2010 року Васильківським районним судом Київської області за ч.2 ст.286 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки”, – написав журналіст.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Перша судимість була за бійку із поліцейським, друга – за скоєне ДТП в результаті якого вже загинула одна жінка.

Щодо ДТП 12 липня, в якому загинуло 4 осіб, як повідомляють  у Голосіївському районі столиці на Столичному шосе в бік Києва на швидкості їхав Mercedes ML, який намагався обігнати червоний Mercedes Sprinter, та, не розрахувавши дистанції, зачепив правим крилом ліву задню частину мікроавтобуса, після чого кросовер почало водити по дорозі.

Потім некерована автівка вилетіла на зустрічну смугу, де здійснила лобове зіткнення із Hyundai Tucson. Удар був такої сили, що від “корейця” майже нічого не залишилось, а сам Mercedes ML після зіткнення вилетів у кювет з боку свого напрямку руху.

В Hyundai на момент зіткнення знаходилася родина з 5-ох осіб – двоє дорослих та троє дітей; в іншій машині – один водій. На допомогу окрім поліції приїхала швидка та ДСНС, яким довелося деблокувати пасажирів з понівеченої автівки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Від сильного удару жінка перелетіла на заднє крісло, а дівчинка 8 років із заднього крісла виявилася в багажнику. Водій і дочка загинули миттєво. Мама через декілька хвилин. Згодом повідомили про ще одну жертву: 10-річний син також загинув в лікарні. Ще один син (12 років) у важкому стані перебуває в реанімації.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: П’ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ — ЗНОВУ НЕ ЗЛОЧИНЕЦЬ. І ШТРАФИ МЕНШІ

Водій Mercedes залишився живим, та пройшовши тест на драгер, вміст алкоголю в крові якого показало 1,32 проміле. За словами поліцейських, окрім алкогольного, водій ще був в стані наркотичного сп’яніння.

Також є інформація, що винний у ДТП перед цим начебто викрав Mercedes ML, на якому скоїв аварію, у дачному масиві на будівництві, де він працював на дачі у власника Mercedes. Вже за 20 хвилин після ДТП автомобіль подали у розшук, як викрадений. Саму ж машину зареєстровано на жінку на ім’я Ольга Віталіївна, що народилася в 1971 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності