Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

40 кг кокаїну “вивітрилися” під носом в Одеської прокуратури?

Одеська обласна прокуратура “загубила” 40 кг кокаїну, вилученого наприкінці серпня 2020 року в контрабандистів з Ізраїлю.

Так, у жовтні прокуратура повідомляла, що вилучено приблизно 120 кг кокаїну на суму близько $40 млн.

Наркотик прибув із Республіки Перу в контейнері всередині конструкцій верстата, розфасований у 114 брикетах“, – ішлося в повідомленні.

Однак 1 квітня у відомстві вказали, що скерували до суду обвинувальний акт щодо контрабанди лише 80 кг кокаїну вартістю $30 млн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У пресслужбі прокуратури пояснили, що 80 кг – це вага чистого кокаїну “після проведеної експертизи“.

Тобто, за їхніми словами, початкові 120 кг нібито були з домішками.

 

А 19 грудня в одеському морському порту “Південний” Служба безпеки України спільно з Міністерством внутрішніх справ та Державною прикордонною службою запобігла контрабанді партії кокаїну з Еквадору. Водночас відомства повідомили про різну вагу вилучених наркотиків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Так, на сайтах МВС і ДПС ішлося про 54 кг кокаїну, розфасованого в 46 брикетах і захованого у вентиляційних люках контейнера, в якому перевозилися фрукти. Тоді як на сайті СБУ було вказано, що знайдено 46 кілограмових брикетів, тобто на 8 кг менше.

Пізніше в спецслужбі уточнили, що мали на увазі вагу нетто – самого кокаїну без упаковки.

УСІ ФОТО – ілюстративні

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності