Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Російські диверсанти можуть пересуватись Києвом на захоплених автомобілях збанкрутілої компанії

По Києву їздять буси “Гаврилівські курчата”. Фірма більше як півроку збанкручена і нічого не возить. Поблизу основного автопарку фірми базувались росіяни (с. Гаврилівка Бучанського району). За інформацією місцевих джерел, авто могли захопити російські диверсанти.

Раджу киянам бути уважними, детально оглядати ці машини та пасажирів, а також повідомляти про їх переміщення правоохоронцям та силам територіальної оборони.

Зауважу, «Гаврилівські курчата» офіційно закрили виробництво курятини ще у січні 2021 року. Торгова марка належала ТОВ «Комплекс Агромарс» — холдинговій компанії, заснованій. З грудня 2020 року птахофабрики холдингу припинили роботу, щодо компанії порушено справу про банкрутство.

25 лютого 2022 року села Мар’янівка, Гаврилівка, Полісся на Київщині зазнали авіаудару з боку РФ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаю, однією з головних цілей ворога залишається Київ. Ситуація у напрямку Ірпінь-Буча-Гостомель залишається надскладною.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності