Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

45 млн. євро інвестує ПБГ “Ковальська” у завод на Львівщині

Завод промислово-будівельної групи «Ковальська» із виробництва газобетонних блоків створить 300 робочих місць у Львівській області.

“Ковальська” побудує в с. Розвадів (Львівська область), що 35 км від Львова, завод з виробництва газобетонних блоків.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Нове підприємство буде оснащене найсучаснішим, повністю автоматизованим європейським обладнанням і зможе забезпечити створення понад 300 робочих місць на площі 15 га. За попередньою оцінкою, інвестиції в проект складуть 45 млн євро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після реалізації першої черги планова потужність підприємства перевищуватиме 500 тис. куб. м продукції на рік. Після завершення другої — виробництво зросте вдвічі та сягне 1 млн куб. м продукції на рік

«Після приєднання до групи підприємства з виробництва пористого бетону у м. Нова Каховка минулого року «Ковальська» увійшла до трійки найбільших виробників газобетону в Україні. «Розширення виробничих потужностей у Львівській області забезпечить національне лідерство компанії у даному сегменті», — зазначає Сергій Пилипенко, генеральний директор ПБГ «Ковальська».

«Новий завод у с. Розвадів Львівської області увійде до складу виробничого комплексу, де вже є кар’єр із видобутку високоякісного піску та потужності для випалу вапна. Також Галичина багата покладами найкращого гіпсового каменю. Ці речовини є невіддільними складовими у виробництві газобетону. Отже, вирішується питання з безперебійного забезпечення нового виробництва якісною сировиною. Крім того, розташування заводу буде вигідним з точки зору логістики. Адже зовсім поруч — найбільші та найсучасніші підприємства з випуску цементу. А розвинута дорожня інфраструктура дає можливість повністю задовольнити попит на газобетон у всіх куточках Західної України як автомобільним, так і залізничним транспортом. До того ж — налагодити експортні поставки до Європи», – розповів Сергій Гончаренко, заступник генерального директора ПБГ «Ковальська».

Експансію на Західну Україну ПБГ «Ковальська» розпочала торік, придбавши виробничий комплекс площею 140 га у с. Розвадів Львівської обл. У його складі: піщаний і вапняковий кар’єри, шахтні печі для випалу вапна, цех з виробництва мінерального порошку та завод із виготовлення силікатної цегли.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі у с. Розвадів Львівської області також триває будівництво заводу з виробництва сухих будівельних сумішей бренду Siltek. Виробнича потужність підприємства становитиме 150 тис. т сумішей на рік.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності