Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

45 пожежних машин подарували Україні колеги з Італії

Італійські колеги передали закарпатським пожежникам 45 автомобілів.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

“У цей складний час, коли щодня у прифронтовій зоні під ворожими обстрілами знищується техніка рятувальників, кожна машина на вагу золота. Саме тому настільки неоціненна допомога від європейських друзів України. Сьогодні, за ініціативи ДСНС України у взаємодії із Департаментом цивільного захисту Національної пожежної команди Італійської Республіки на Закарпаття прибули 45 пожежних автомобілів з Італії. Вони будуть розподілені по гарнізонам ДСНС України та служитимуть добрій справі й допоможуть якнайшвидше замінити техніку українських рятувальників, що вибула із розрахунку внаслідок дій російських окупантів.

Дякую вам EU Civil Protection & Humanitarian Aid Dipartimento Protezione Civile Hasicsky a zachranny zbor Ministerstvo vnutra SR Сподіваємось на подальшу співпрацю – не тільки під час війни, а і в мирний час, який обов’язково незабаром настане!” – йдеться у повідомлнні від ДСНС.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності