Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

46 пасажирів згоріли живцем в автобусі під час трагедії в Болгарії, – ДТП десятиліття

Аварія автобуса в Болгарії цього вівторка, внаслідок якої загинули 46 людей, могла статися через наїзд на дорожній знак, після якого почалася пожежа. Про це розповів представник Пернінської обласної ради Васко Піргов, повідомляє Novinite.

Піргов був на місці події разом із першими поліцейськими та пожежниками. Коли він прибув близько 3:30, пожежа була загашена, і масштаби трагедії стали зрозумілими.

За його словами, автобус зупинився на заправці, яка розташована всього за 20 хвилин від місця трагедії, і тому малоймовірно, що потім водій заснув за кермом.

За словами Піргова, водій, ймовірно, їхав із невідповідною швидкістю та помилився з вибором смуги в районі повороту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Автобус зачепив переднім правим колесом знак, який відлетів на 45 метрів уперед. Дорожнє покриття було ідеальним, автобус не ковзав. Слідів гальмування немає», – наголосив він.

За його словами, автобус рухався зі швидкістю понад 100 км/год, і водій не відреагував належним чином.

Ймовірно, після зіткнення зі знаком луснуло колесо. Іскри утворювалися при терті металу об метал. Пожежа почалася спереду, і, за даними поліції, у запасних шинах були каністри з олією. За словами Піргова, більшість загиблих, ймовірно, задихнулися.

«Думаю, за 2-3 хвилини автобус згорів», – додав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Аварія автобуса в Болгарії, внаслідок якої загинуло 46 людей, стала найбільшою автобусною трагедією в Європі за останні 10 років. Відомо, що автобус прямував зі Стамбула до столиці Північної Македонії Скоп’є. Більшість пасажирів – македонські туристи.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності