Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

588 тис. грн/міс і 30 робочих днів у рік матиме Лещенко у наглядовій раді “Укрзалізниці” ?

Кабінет міністрів призначив колишнього народного депутата Сергія Лещенка членом наглядової ради акціонерного товариства «Укрзалізниця». Про це йдеться у розпорядженні Кабміну № 1309-р.38132_877

«Обрати членами наглядової ради акціонерного товариства “Українська залізниця” Журавльова Олега Сергійовича та Лещенка Сергія Анатолійовича як представників держави», – йдеться у розпорядженні.

 В цей же час ІА Країна повідомляє, що лещенко буде отримувати зарплатню у 588 тис. грн./місяць і матиме всього 30 робочих днів у рік!..

(Кава у листопаді 2019 року написав у соцмережі, що середньомісячна заробітна плата члена наглядової ради «УЗ» складає 588 тисяч гривень).

Згідно з розпорядженням, достроково припиняються повноваження членів наглядової ради «Укрзалізниці» Даніеля Білака та Костянтина Мар’євича.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уряд також уповноважив держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака на підписання цивільно-правових договорів із зазначеними членами наглядової ради АТ «Укрзалізниця».

Згідно з сайтом АТ, наразі Наглядова рада УЗ складається з 7-ми осіб: глава Шевкі Аджунер, заступник голови Даніель Білак, члени наглядової ради Андерс Ослунд, Крістіан Кун, Андреас Матьє, Костянтин Мар’євич, Адомас Азуолас Аудіцкас.4a612f8-1

Хто такі Сергій Лещенко та Олег Журавльов

Сергій Лещенко — у минулому відомий журналіст, народний депутат України VIII скликання від БПП, член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції.

Був антикорупційним консультантом кандидата у президенти України Володимира Зеленського на виборах президента у 2019 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Олег Журавльов – юрист, радник міністра інфраструктури України Владислава Криклія, голова наглядової ради в страховій компанії «Крона».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності