Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

7 тис. тонн української пшениці пішли на дно Середземного моря

У Критському морі затонув суховантаж із сімома тисячами тонн української пшениці.

Про це пише портал Maritime Bulletin.

Судно Sea Bird прямувало з України до Тунісу.

Корабель затонув після зіткнення, але більше жодних подробиць не повідомляється. Усіх 16 членів екіпажу судна врятували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Видання зазначає, що судячи з позицій кораблів, Sea Bird, імовірно, зіткнувся з ліванським вантажним кораблем Haya.

Увесь екіпаж Sea Bird, що складався із 16 сирійців, під час широкомасштабної пошуково-рятувальної операції був врятований.

Нагадаємо:

  • В Індійському океані неподалік від берегів Шрі-Ланки 25 червня сталася пожежа на контейнеровозі MSC Messina з українськими моряками на борту.
  • Раніше ЗМІ показали відео аварії суховантажу Arvin ЗМІ показали відео аварії суховантажу Arvin з українцями на борту з українцями на борту. Arvin затонув у Чорному морі біля берегів Туреччини 17 січня. На його борту було 10 українців і двоє іноземців. Врятувати вдалося шістьох моряків (пʼятьох українців і одного громадянина Росії). Тіла загиблих шукали дві доби. Капітан корабля теж загинув.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності