Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

7300 БЮДЖЕТНИХ ГРН. НА ГРАМОТИ

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус доручив фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради виділити 7300 грн. на грамоти та подяки.

Про це йдеться у розпорядженні № 47-р міського голови від 11 лютого.

«З нагоди відзначення професійних свят, пам’ятних та знаменних дат виділити кошти зі статті видатків міського бюджету «Інші видатки на проведення святкувань» по КФКВ 250404 у сумі 7300,00 грн. на придбання грамот в рамі багетній з паспарту та подяк в рамі багетній», – йдеться у документі.

На ці кошти закуплять грамоти виконавчого комітету міської ради та подяки міського голови.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначають декотрі місцеві депутати, їх не здивує, якщо ці грамоти будуть надруковані на одній з найбільших приватних друкарень області, а саме «Місто-НВ», яка належить голові найбільшої фракції у Івано-Франківській міській раді (фракція ВО «Свободи») та голові постійної депутатської комісії з питань планування фінансів, цін та бюджету Роману Онуфріїву, більше відомого, як одного з трьох головних фігурантів славнозвісного «івано-франківського чаювання».

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності