Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

8 найнебезпечніших жінок у світі

Якщо починається розмова про ватажка мафії, то перше, що спадає на думку – це образи серйозних чоловіків, на зразок Дона Корлеоне або Тоні Сопрано. Але аж ніяк не завжди керівником злочинного угруповання є чоловік. Виявляється, такі представниці жіночої статі, як Сонька Золота Ручка або Мамаша Баркер, не поодинокі. У наш час теж є жінки, які очолюють злочинні групи. Пропонуємо вам ознайомитися з сімкою найнебезпечніших жінок нинішнього часу. З першого погляду вони можуть здатися самими звичайними жінками: непримітна домогосподарка, пенсіонерка або ж дівчина з модної тусовки, але насправді…

1. Клаудія Очоа Фелікс

Зірка Instagram здобула популярність не тільки завдяки своїм вельми відвертим фотографіям. Ця тендітна дівчина є лідером мексиканської банди Los Ántrax. На рахунку цього угруповання безліч важких злочинів, включаючи вбивства на замовлення.

Попереднім ватажком Los Ántrax був бойфренд Клаудії, Жозе Родріго Аречіга Гамбоа. Поліції вдалося його заарештувати за підозрою у вбивстві трьох людей. Після цього банду очолила Клаудія Очоа Фелікс. Як виявилося, під гарненькою зовнішністю ховаються неабиякі злочинні таланти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Завдяки своєму розуму і цілій армії охоронців, Клаудія досі залишається невловимою.

1

2. Ганна Грістіна

Кілька років тому сторінки газет рясніли заголовками про «мадам з Верхнього Іст-Сайда». Словом «мадам» в тамтешніх кримінальних колах прийнято називати власниць борделів. Ганні Грістіне крім сутенерства звинувачують ще й торгівлю людьми.

Втім, офіційно довести провину цієї «мадам» так і не вийшло. Анна Грістіна заперечувала всі звинувачення на свою адресу і зізналася лише в «невеликому сприянні» злочинам. У підсумку, злочинниця відсиділа лише півроку і ще протягом п’яти років буде перебувати під наглядом. Депортувати злочинницю з США (Ганна Грістіна уродженка Шотландії і проживає в Америці по грін-карті) теж не вдалося, оскільки «мадам» є багатодітною матір’ю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

2

3. Рафаелла Д’алтеріо

Виявляється, що в неаполітанської мафії є не тільки хрещені батьки, але і хресні матері. Рафаелла Д’алтеріо очолила одну з найстаріших мафіозних угруповань Каморра після смерті її чоловіка Миколи Піанесе, попереднього боса мафії.

Три роки тому Рафаелла була заарештована під час рейду карабінерів. При обшуку у Великого Кицьки, як прозвали Рафаеллу, було виявлено більше 10 мільйонів доларів. Вважають, що її банда за останні 30 років зробила близько 4 тисяч вбивств. Також Рафаеллу Д’алтеріо звинувачують наркоторгівлю, розбої, вимагання, фальшивомонетництво і багато інших злочини.

3

4. Джуді Моран

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Невинна на вигляд пенсіонерка є главою відомого австралійського клану Мораном. Це одне з найвпливовіших угруповань наркоторгівців на Зеленому континенті. Окрім торгівлі забороненими препаратами, банда замішана в ряді інших важких злочинів.

Як і багато інших жінок-мафіозі, Джуді Моран отримала свій високий статус в банді завдяки подружнім зв’язкам. Спершу вона була заміжня за одним з видних членів угруповання, Леслі Коулом. А після його загибелі зв’язала себе узами шлюбу з ватажком мафії, Льюїсом Мораном. Після смерті останнього, саме Джуді очолила банду. Характерно, що сини від обох шлюбів Джуді згодом також загинули в перестрілках. Сама ж Джуді була заарештованою в 2009 році і засуджена до тюремного ув’язнення на 26 років.

4

5. Сандра Авіла Бельтран

Глава мексиканського наркокартелю відома під прізвиськом The Queen of the Pacific (Тихоокеанська Королева). Сандра Бельтран прославилася як надзвичайно розумна і хитра злочинниця, яка зовсім не залишає доказів. Двічі була одружена, причому обидва рази за відставними поліцейськими, які через жагу наживи «перекваліфікувалися» у найманих убивць.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Злочинницю вдалося зловити лише в 2007 році, та й то «завдяки» її конкурентам по наркобізнесу. П’ятьма роками раніше у Сандри Бельтран був викрадена дитина з вимогою викупу в 5 мільйонів доларів, і їй довелося звернутися за допомогою до влади. Така неймовірна сума, яку вимагали у «простої домогосподарки», зацікавила поліцію. Кропітке розслідування дозволило вивести Сандру Авілі Бельтран на чисту воду.

5

6. Марія Ліччарді

Марія Ліччарді – ще одна хрещена мати неаполітанської мафії, яка очолювала клан Ліччарді. Прославився тим, що знайшла для своєї банди нові джерела доходу – торгівлю людьми і надання секс-послуг. Угруповання купувало неповнолітніх дівчат у албанської мафії. Бідолах заманювали обіцянками про працевлаштування в Італії з високою зарплатою. Згодом ошукані дівчата просто-напросто потрапляли в рабство. Тих, хто з якихось причин не підходив для надання секс-послуг, вбивали.

6

Марію Ліччарді вдалося заарештувати лише в 2001 році, і з тих пір вона перебуває за гратами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

7. Марія Леон

Злочинна життя Марії Леон була яскравою і насиченою. Її верховенство в банді не завадило навіть народження тринадцяти дітей. Угруповання Марії займалося усім спектром важких злочинів: замовними вбивствами, торгівлею людьми, перевезенням наркотиків…

Протягом багатьох років ця банда наводила жах на жителів Лос-Анджелеса. Спіймати Марію Леон довгий час ніяк не вдавалося через її тісні зв’язки з мексиканської мафією, яка прикривала свою спільницю від переслідувань.

У 2008 році під час перестрілки з американською поліцією був убитий один з синів Марії Леон. У цей час глава банди якраз перебувала в бігах в Мексиці і зважилася повернутися в Лос-Анджелес на похорон, де і була схоплена.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

7

Теперь ты убедился, что с малознакомыми женщинами лучше вести себя аккуратнее. Мало ли, вдруг под маской сексапильной девушки или обыкновенной домохозяйки скрывается хладнокровный босс мафии? Впредь хорошенько подумай перед тем, как произнести: «Женщина, твое место на кухне». А также отучи своих друзей так выражаться, поделившись с ними этой записью.

8. Гонтарєва чи Яресько?

Тут повинне було б бути прізвище однієї представниці України. Але, враховуючи, що дехто вважає, що Юля Володимирівна хоча б частково, але своє відсиділа, то кажуть, що українці й досі не можуть визначитися, кого їм обрати з поміж Гонтарєвої та Яресько, як найнебезпечнішу жінку України?..

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності