Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

Засипані будівлі по всьому світу. Спробуйте пояснити

Цікаво, чому самими лютими і непримиренними сперечальниками, завжди є прихильники офіційної версії історії (версії, підготовленої німецькими істориками в 17-18 століттях)? – задаються питанням історики-скептики.

Ніякі факти, аргументи, докази, не кажучи вже про логічні висновки, не приймаються до уваги. Ці прихильники канонічної версії історії, вірять в неї подібно до того, як релігійні фанатики вірять в догмати своєї віри. І головне, прагнуть всіх насильно завернути у свою “віру”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Однак, є питання, які не мають раціонального пояснення в рамках убитої нам в голову версії світової історії. Простих відповідей на них нема. У кожної сторони, є свої аргументи і висновки. Одне з таких питань: звідки тоді по всьому світу засипані ґрунтом будівлі?

Старий Омськ. Видно, що вікна в землі, а поруч прості дерев’яні будинки зі звичайними вікнами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Засипані поверхи.

Це звичайно, далеко не новина. По всьому світу є будівлі, з засипаними ґрунтом першими, а іноді і другими поверхами і більше. Більше того, можливо, що і ви бачили такі будівлі, але не звертали на них уваги – за звичкою. Варто придивитися уважніше до історичної забудови і з великою ймовірністю, ви такі знайдете у себе в місті.

Нам пояснюють, що це такий культурний шар, який накопичився трошки згодом… тобто бруд і сміття не прибирали, а якщо щось будували, то сипали прямо поверх старої дороги, тротуару, площі – засипаючи цілі поверхи поруч розташованих будинків. Нам хочуть пояснити, що наші з вами предки жили в цілковитій антисанітарії, смітті, непотребі, що не прибирається століттями! Чи не нагадує це ідіотизм?

Кремлівська стіна

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наприклад, в Москві. При реконструкції Кремля, відкрилася підземна частина кремлівської стіни, складена з тієї ж цегли, що і верхня частина, зовнішня сторона її виконана з ухилом (на випадок штурму), а котлован, відритий на 10 метрів в глибину, так і не дійшов до її фундаменту…

Це в самому центрі стародавнього міста і столиці, де жили царі, знать, еліта суспільства, на десяток метрів навалили сміття? Або просто бруду і пилу стільки випало? А може спеціально засипали? Для чого?


реконструкція Московського політехнічного музею

Будівля музею (фото зверху) була закопаною в деяких місцях на більш ніж 5 метрів, при цьому в засипаній частині є вікна і двері. Зазвичай, такі випадки пояснюють цокольним поверхом … але навіщо в ньому вікна і двері робити ???

Відповідають: а просто типовий проект такий, – був проект на звичайну триповерхівку (припустимо), а будівельникам замовили двоповерховий будинок з цокольним поверхом. Ось, мовляв, будівельники і забабахали вікна і парадний вхід в цоколі – за проектом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Абсурд!

Не варто вважати будівельників дебілами.

доходний дім на Солянка (Москва), лабіринт внизу його – план підземних приміщень

Крім того в тій же Москві, як і в Києві (прикладом є розкопки під Поштовою площею) чи іншій столиці, є тисячі кілометрів загадкових підземель. Точну протяжність їх не знає ніхто. Сьогодні нам розповідають, що це каналізаційні колектори і їх будували з 16 по початок 20 століття із заглибленням в деяких місцях до 6-8 метрів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уявіть собі обсяг земляних робіт, цегли і будівництва. Так як підземна частина знаходиться не так глибоко, то за технологією спочатку необхідно було викопати котлован, побудувати весь цей квартал з цегли (на потужному фундаменті), звести перекриття, а потім назад закопати. Грунт, що залишився вивести.

Ви уявляєте собі завдання для XVI століття? Такий процес і зараз – грандіозна будова. А в той час – і поготів. Історики нас запевняють що все це побудовано мужиками з дерев’яними лопатами, сокирами і в постолах, а з транспорту були коні, сани і вози.

Казань

Добре. Ось приклад такого будівництва з нинішнього часу: ця фотографія зроблена під час будівництва планованої підземної галереї. На ній чітко видно, що фундамент закопаної будівлі знаходиться на глибині 5 метрів від нинішнього рівня дороги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вікна та двері на 3-4 метра під землею, звичайно оригінальне архітектурне рішення. Будівництво галереї (уже в наш час) велося довго, дорого, в результаті бюджет не розрахували і все кинули. І це в той час, коли є електрика, техніка, кваліфіковані навчені робітники, транспорт. Але ж нам кажуть, що напівписьменні мужики в 16 столітті вміли будувати підземні галереї на багато кілометрів.

Закопаних будинків в Казані безліч, також є підземні ходи. За легендами ними покритий весь центр міста.

Омськ

2016 році, в Омську, Міністерство культури РФ проводило реконструкцію галереї уздовж музею ім. Врубеля, і ось що відкрилося погляду – повноцінний поверх, який з якихось причин був засипаний. Видно шар глини на досить велику глибину – близько двох метрів.

Як і коли він міг з’явитися? Чому заглиблений? Або чому справили підсипку? З якою метою?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А як з цим у світі?

Єгипет

Виявляється Єгипет теж засипаний. Зараз його відкопали, але ось як він виглядав в 19 столітті. Скептики звичайно скажуть, це піщані бурі. Але ось на картах ще 17 століття на місці нинішніх пустель безліч міст (Карта стародавнього Єгипту.). Тепер же нечисленні міста розташовані лише по берегах нечисленних річок. Але потім, що то сталося, – з’явилися пустелі і все засипало піском.

та сама карта Африки без Сахари (активне посилання вище по тексту)

В Одесі ми також спостерігаємо звичну картину з закопаними на кілька метрів будівлями по всьому місту. Але в цьому місті, крім усього іншого, є підземні катакомби протяжністю 2500 км !!! Знамениті Паризькі катакомби – всього 500 км, а Римські – якісь 300 км.

Екскурсоводи розповідають, що в цих катакомбах добували камінь, з якого згодом будували місто, але дивлячись на вузькі проходи катакомб і нинішню технології видобутку цього каменю, закрадаються сумніви в істинності їх тверджень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міст з катакомбами повно і в Росії, і в світі, пояснити їх призначення практично ніде не змогли. Ще одна загадка…

всім відомий Колізей, теж був наполовину закопаний, – ви про це знали?

На фото вгорі, ви бачите розкопки Риму на початку 20 століття. Мабуть нарешті дійшли руки розчистити обридлий усім культурний шар. Робочі бадьоро кидають ґрунт в самоскиди і вивозять. Видно як знаменитий Колізей стоїть напівзакопаний. І це Рим – культурна і релігійна столиця. Там теж не прибирали століттями сміття і бруд?


Перед вами фотографія (зверху), датована 1973 року, під час будівництва Les Halles в Парижі. На ній видно підземні будови, що йдуть вниз поверхів так на п’ять! Культурний шар, мабуть, теж давно ніхто не прибирав… Структура, загорнута жовтим матеріалом, над металевими лісами справа, – це фонтан Невинних! Будівельники, мабуть, теж з проектом похуліганили?

І знову Росія:

Монастир в Можайску відразу після зняття ґрунту – на будівлі видно межу ґрунту у вигляді темної смуги близько 2 метрів заввишки.

Вид після реконструкції. Культурний шар засипав навіть надгробки! І що-ж, навіть родичі не шукали зниклі могили предків? Крім усього іншого, з урахуванням датувань надгробків – засипали кладовище цим горезвісним шаром одномоментно – ніяких століть чекати не стали.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окремо стоїть в цьому ряді Санкт-Петербург, побудований за офіційною версією на болоті. Всюди в ньому, засипані перші, а то і другі поверхи, глибокі підвали. Питання: навіщо на болотах будувати підвальні поверхи? Ви свій будинок стали б так будувати, на таких ґрунтах? Чи не простіше будувати вгору, ніж мучитися з гідроізоляцією, дренажем та одвічними підтопленнями?

Тут, звичайно, не все так просто – численні реконструкції, перебудови та протипаводкові заходи розбавляють загальну картинку, чи як?


Ермітаж, в центрі накладено шматочок “фотошопом”

Люди ходять по Палацовій площі і не бачать, що головний музей Росії має як мінімум ще один поверх під землею. Зверніть увагу – перший поверх значно нижче другого і виглядає приземлено. Та й вікна, ті самі вікна, які повинні були бути над землею, занурені в неї майже повністю.

У центрі – реконструкція фотошопом, тепер можна собі уявити, як повинен виглядати палац. Зовсім інша справа! І його не відкопали від “культурного шару” навіть заради гармонії і краси задуманого архітектором рішення? Бояться, що “попливе“?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось Нідерланди стоять значно нижче рівня моря і нічого, не бояться і не засипають свої будівлі!

Ще одне часте пояснення – просідання будівлі. Але вона буває тільки перші 3-5 років, далі все стабілізується. До того ж, просідати рівномірно, особливо з огляду на відсутність (в ті часи) армування, неможливо. Будівля піде тріщинами і може зруйнуватися, але цього не спостерігається.

Ця проблема, як і багато інших, не має простих і все пояснюючих відповідей. Мабуть, для початку, слід для початку, просто визнати її наявність, щоб потім спокійно і об’єктивно розібратися.

ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Внизу, на фото, давня піраміда Сент-Андре висотою понад 50 метрів, біля основи 200 метрів була розташована на північному сході від Ніцци. Її зведення датувалися 4000 р до н.е і вона була важливим історичним свідоцтвом європейської цивілізації на континенті до Римської імперії і появи християнства. Однак незважаючи на своє історичне значення, в 70-і роки піраміда була повністю знесена, щоб звільнити місце автомагістралі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності