Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У “найкращому місті України” хулігани напали на кількох поліцейських

Сьогодні, 15 січня, близько 02:30 до працівників Муніципальної інспекції Івано-Франківська, який уже багато років поспіль за різними рейтингами називають найкращим, найкомфортнішим, найбезпечнішим і т.д. в Україні, звернувся невідомий чоловік і повідомив про п’ятьох молодиків, які перевернули декілька турнікетів та копали МАФи підприємців на Вічевому Майдані.

Туди прибули працівники поліції охорони та повідомили про те, що в одному з МАФів спрацювала сигналізація. Спільно з поліціянтами муніципальні інспектори відправилися на пошуки імовірних порушників.

Про це повідомляють  на сторінці “Муніципальної інспекції”:

ФОТО інциденту з вуличної камери

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уже через кілька хвилин на вулиці Лесі Українки було виявлено групу з п’яти осіб у стані алкогольного сп’яніння. Під час бесіди молодики поводилися зухвало, вживали лайку, погрожували працівникам. Раптом один з них спробував здійснити напад на працівника поліції, його одразу було затримано. Після чого вся компанія вирішила напасти на поліцейських, щоб “відбити товариша””, – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: За казнокрадство* у Львові судитимуть представників «Муніципальної варти»

Спільно з працівниками поліції інспектори затримали всіх порушників на місці. Але після цього вони не зупинилися. Затримані продовжували погрожувати, лаятися та чинити непокору.

ТАКОЖ ДО ТЕМИ: “Бійка у “франківському зоопарку”, – мешканці вимагають втручання мера (відео)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Всіх затриманих доставили до міського відділу поліції, на них було складено адміністративні матеріали. А працівники Муніципальної інспекції надали пояснення по цій ситуації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності