Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Співаючий ректор йде… ВУЗ без Поплавського – вже не той?..

Співаючий Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський заявив про намір піти з посади і стати головою вченої ради вишу.

«21 квітня – 30 років, як я очолюю легендарний Університет культури. Головне для кожного артиста: своєчасно піти зі сцени під аплодисменти. Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати. Завжди має бути межа і почуття міри», – написав Поплавський у фейсбуці.

Нагадаємо, що у 2021 році Михайло Михайлович вже раз йшли на пенсію:

Він наголосив, що «університет майбутнього», – це його мрія, яку він реалізує разом із командою вишу.

73-річний Михайло Поплавський – співак, ректор Київського національного університету культури і мистецтв, професор, екснародний депутат. Вороги-заздрісники йому закидають, що він, як, для прикладу, і Петро Порошенко, колись був членом нині забороненої Партії регіонів. Неодноразово на його адресу лунала критика щодо сексизму. В інтерв’ю він називав себе «любвіобільним мужчиною», який «обожнює студенток».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але попри всі нападки на співаючого ректора слід визнати, що саме він підняв цей колись занедбаний і занепалий ВУЗ, саме він відкрив на ньому десятки нових факультетів та навчання новим актуальним сьогодні професіям, саме він першим в Україні почав запрошувати викладати у ВУЗі не “бібліотечних щурів”, а відомих артистів і співаків, які нехай і не мали наукових степенів, але є відомими й успішними впізнаваними особистостями, які доступно можуть поділитися із студентами секретами своїх успіхів і навчити практичним навикам. Саме Поплавський першим показав, як університет може сам на себе заробляти і повністю себе забезпечувати, не залежачи від бюджетних державних коштів, і ще багато іншого…

Ну, а дотепники кажуть, якщо б на початку кожного свого наступу ЗСУ вмикало окупантам через гучномовці пісні у виконанні “юного орла”, то їм би довелося ворога наздоганяти вже за москвою…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності