Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Факультет Google+ у Поплавського закрили, щоб відкрити факультет ТікТок

Після того, як стало відомо, що в Університеті культури його ректор Михайло Поплавський відкрив перший у світі факультет ТікТок, як з’явилася інформація про закриття у ВУЗі факультету Google+, що працював тут з 2011 року, нарешті ліквідували як структурну одиницю вишу. Про це повідомив Михайло Поплавський у своїй колонці для стінгазети університету.

Університет культури та Михайло Поплавський завжди в тренді. Наразі світ дуже швидко розвивається, з’являються нові соцмережі, і Google+ тримає провідні позиції. Якщо ви хочете бути лідерами по життю, то Google+ це ваша тема. Так я казав в далекому 2011 році, коли відкривав факультет Google+, – розповідає Поплавський. – Проте за цей час багато що змінилось, і факультет Google+ не витримав випробування часом, тож сьогодні ми його офіційно ліквідували.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Насправді закрити факультет Google+ планували ще у 2012 році. Але тоді різко почав набирати оберти Instagram. І щоб встигати за трендами, всі сили були кинуті на створення першого у світі факультету Instagram, і про факультет Google+ всі якось забули.

Час йшов, факультет Google+ працював, і навіть випускав дипломованих спеціалістів з Google+. До слова, деякі з них досі не можуть знайти роботу, – розповідає декан факультету Twitter Університету культури Назарій Добрівський. – Увага перемкнулась на інші напрями, і про факультет Google+ забули. Десь у 2017 році на пенсію вийшов декан факультету, а нового декана так і не призначили. Але на факультеті в академічній відпустці значився один студент, тож його так довго не закривали. Але студент помер, тож факультет щасливо закрили.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо чесно, я теж трохи побоююсь за долю свого факультету, – розповідає декан факультету Clubhouse Зиновій Шпіцер. – Мене інші декани часто підколюють. То декан факультету Telegram йде по коридору й удає, що не помічає мене, а тоді сміється, мовляв, “зрозумів прикол?” То декан факультету Viber підколює, присилає у вайбері картинку “You’re Next”.

За словами Поплавського, кошти з бюджету університету, які були виділені на факультет Google+ до 2031 року, перейшли до бюджету новоствореного факультету TikTok.

Університет культури – це бренд, який підкорює світовий інформаційний просторово-часовий континуум“, – акцентував Михайло Поплавський.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності