Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

А чи була в Черкасах нацгвардія?

Керівник ГУНП в Черкаській області Віталій Куратченко заявив, що в Черкаси не направлялися додаткові сили Нацгвардії.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

ФОТО ілюстративне

«Кожен день Нацгвардія спільно з поліцейськими залучаються з 16:00—22:00 на заходи громадської безпеки. Щотижня керівництво ГУНП підписує графік планових чергувань. Це звичайна практика, додаткових сил на вулицях міста немає», — заявив Куратченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про те, що в місто направлено додаткові сили Нацгвардії заявив у соцмережах керівник муніципальної інспекції Черкаської міськради Станіслав Коломієць: “Минуло ще кілька годин, і ввечері на черкаських вулицях з‘явилась техніка Нацгвардії, вщент набита бійцями. Одну з таких вантажівок я помітив біля мого будинку, і поцікавився у них, в зв‘язку з чим таке небачене раніше посилення? Відповіли, що “патрулюють”. Агов! Я в Черкасах вже 7 місяців і КрАЗами мій район не патрулюють!“.

А ось спростування від Черкаської ОДА:

 

30 квітня міськрада Черкас вирішила послабити карантин після масових звернень підприємців. Там дозволили відкрити магазини непродовольчих товарів, перукарні, літні майданчики ресторанів і ряд інших об’єктів.

Дії міської влади засудив глава МОЗ Максим Степанов, заявивши, що таке рішення призведе до катастрофи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прокуратура Черкаської області оголосила про початок розслідування можливих неправомірних дій посадових осіб Черкаської міської ради при прийнятті рішення про ослаблення карантину на території Черкас.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що йому не страшні кримінальні справи, а рішення про ослаблення карантину в Черкасах відновило соціальну справедливість.

Карантин в Україні продовжений до 11 травня. Після цієї дати уряд буде використовувати інструмент адаптивного регіонального карантину — в разі загострення інфекції в окремих регіонах, обмежувальні заходи будуть посилювати саме там, а не по всій Україні.

Всього в області виявлено 275 випадків захворювання на коронавірус.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними МОЗ, станом на ранок 3 травня в Україні зареєстровано 11 913 випадків COVID-19, з них 502 — виявлено за останню добу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності