Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

… а Дудко впав у кому…

Після самогубства колишнього «шлагбаума» Партії регіонів Михайла Чечетова, глави Запорізької ОДА Пеклущенка, арешту Єфремова, впав у кому оголошений у розшук Володимир Демидко. Мало кому відомий – здавалось, що Генпрокуратура б’є по горобцях…

Володимир Демидко – 53-річний заступник голови Партії регіонів з ідеології, як виявилося, знаходиться в комі. Кажуть у нього інсульт.

Ця людина упродовж останніх 14 років була поруч з Януковичем.

Він був заступником губернатора Януковича, був першим заступником керівника Служби прем’єра Януковича, а згодом – позаштатним радником президента Януковича. У 2010 році посів 30-е місце у рейтингу «50 впливових донецьких» за версією журналу «Фокус».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уявляєте, скільки міг би цікавого розказати Демидко, якби він потрапив не до «Феофанії», а на допит до Генеральної прокуратури? Остання лише тепер його оголосила у розшук, а ПРисти кажуть, що Демидко у Феофанії – лежить у комі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності