Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

…А ГРЕЧКА СПІЗНИЛАСЯ?

У той час, коли в Києві під стінами Верховної зРади відбувалася справжнісінька бійня, у Івано-Франківську, мабуть, готуючись до місцевих виборів, місцевий осередок партії «Укроп» під стінами ОДА проводив флешмоб під назвою «Зміна Конституції – право народу».

Таким 15-и хвилинним стоянням під адмінбудівлею прикарпатська «команда Коломойського» висловила своє несприйняття запропонованих Президентом змін до Конституції України щодо децентралізації та спробу «продавити» їх без врахування думки громадськості, а також продемонстрували свою підтримку всеукраїнської акції протесту проти ухвалення змін до Конституції.

Цікаво, що після того, як молоді люди розійшлися з т. зв. «флешмобу», поруч «білого дому», як називають мерію і ОДА, які знаходяться в одній будівлі, хтось з перехожих помітив, проїжджаючу повз, з боку Ощадбанку, тентовану вантажівку з чернігівськими номерами, на якій було написано «ПРОДУКТИ»…

Невже зла іронія доречної випадковості?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності